ads

CAFE SOLO MORNING

The most effective CAFE SOLO MORNING photos we are able to present to you. When you want different inspirational CAFE SOLO MORNINGpictures, you may take a look at our different posts. We will at all times give our greatest to you.

iklan

Viikonloppufiilikseen kuuluu blogien lueskelu läppäriltä taikka pädiltä ja kanelinen aamukahvi sängynpohjalla loikoillen (kaneli kahvissa on tainnut tulla jäädäkseen). Tuo Eva Solon Cafe Solo-kahvikannu on ollut käytössä varmaan jo yli kahdeksan vuotta. Hieman alkaa neopreeninutun saumat nukkaantumaan, mutta muuten toimii loistavasti. Pannun hyvä puoli on se, että se toimii samalla termarina ja kahvia on helppo kiikuttaa vaikkapa sinne sänkyyn. Siitä tulee myös hurjan hyvää, vahvaa kahvia. Kannu toimii siis niin, että sinne laitetaan ensin kahvinpurut & mahdolliset mausteet, sitten kaadetaan kuuma vesi ja sekoitetaan. Päälle laitetaan kansi, joka sisältää metallisen suodattimen. Kun kahvi on hetken tekeytynyt, kaadetaan kuppiin ja nautitaan. Tuleeko jollekin mieleen mitä kaikkia hyviä kahvimausteita on olemassa? Lokoisaa viikonloppua kaikille!

  • File Name : CAFE SOLO MORNING
  • Resolution : 736x1104 Pixel

CAFE SOLO MORNING Image is provided only for personal use. If you found any images copyrighted to yours, please contact us and we will remove it. We don't intend to display any copyright protected images.